• Etusivu
  • Puolueohjelma
  • Liity toimintaan
  • Kirjoitukset

Kansallismielisen Suomen on järjestäydyttävä

Ylivoimainen enemmistö suomalaisista haluaa, että maamme on turvallinen ja oikeudenmukainen. Mutta se ei sitä ole. Miten tämä voi olla mahdollista? Kansallismieliset puolueemme ovat tuomittuja epäonnistumaan. Kansalaisemme tietävät kyllä ongelmat ja elämme niiden keskellä, joten ainoastaan vuodesta ja henkilöstä toiseen jatkuva ongelmien esille tuominen ei auta. Ne on myös korjattava. Suomi tarvitsee rohkeamman ja vallankumouksellisemman poliittisen liikkeen.

On muistettava, että Halla-Aho tuli Perussuomalaisten johtoon suurena mestarina ja vapahtajana. Kylmä fakta on että hän kävelee ulos saavuttamatta mitään. Suomen tilanne on yhä huonompi kuin 4v sitten. Hänen ainoaksi saavutuksekseen voidaan laskea keskusteluilmapiirin tiukentuminen, mutta muuten mitä muuta kuin kannattajilleen tyhjää hyvää omaatuntoa? Jos meillä on laittomia ja rikollisia siirtolaisia kadulla, niin ei ole mitään syytä juhlintaan. Purrako seuraava vapahtaja, vai Huhtasaari? Sen jälkeen taas muutaman menetetyn vuoden jälkeen joku vastaava? Maalitolppien siirtely täytyy lopettaa. Tarvitsemme paljon enemmän.

Minkä takia Halla-aho lähtee? PS:n uskottavuus romahti vuonna 2020 ennen kaikkea kolmesta syystä. Oman nuorisojärjestön hajottaminen oli täysi katastrofi ja se viimeistään oli lujemmille kannattajille signaali, että Perussuomalaiset on tärkeämpi kuin Suomi. Eli Perussuomalaisten henkilökohtaiset “poliittiset urat” ovat tärkeämpiä kuin maamme hyvinvointi. Kuten Elina Lepomäki sanoi Kokoomuksesta, niin Perussuomalaisista on tullut seura, jota kannatetaan, ja asiat ovat unohtuneet.

Toiseksi Halla-ahon ottama linja koronavirukseen oli täysin väärä ja sai koko puolueen näyttämään heikolta. Hehän olivat koronaviruksen alkuaikoina suurimpia maskien ja rajoitusten vaatijoita. Toki siihen aikaan infoa oli vähän ja tilanne epäselvä, mutta tämä virhe olisi pitänyt korjata välittömästi kun tiedettiin enemmän. Niin toimii vahva johtaja ja tämä koko kehityskulkuhan johti Ano Turtiaisen savustamiseen ulos. Eli jälleen yksi signaali, että puolue ennen maata. Tämänkin jälkeen PS:n linja koronavirusta kohtaan on ollut naurettava. Sanotaan että koronavirus on kommunismia (mitä se on), mutta samalla huudetaan, jos turistit pääsevät maahan ilman koronatestejä tuomaan “variantteja”? Edes Vihreät eivät näytä näin idiooteilta.

Kolmantena yksinkertaisesti, että palo ja rohkeus ei riitä astumaan syvemmille vesille, mitä maamme tilanne vaatii. Halla-ahon väistymistä on yritetty kaunistella, mutta hän kävelee ulos uppoavasta laivasta, ja todennäköisesti havittelee takaisin europarlamenttiin, jossa parempi palkka ja kaukana maamme ongelmista. Mutta kuten kaikki PS:n europarlamenttiedustajat ovat sanoneet, europarlamentti on hyvä paikka ajaa siitä eroa (haha). Halla-aho ahdistui kuntavaalien siirrosta ennen kaikkea, koska nyt eroilmoitus tuli kannattajia kohtaan törkeästi heti vaalien jälkeen. Kolmas osoitus, että Perussuomalaisia ajaa puolueen oma etu. Tämä vaalitoimintahan on suoraan perinteisiltä puolueiltamme. PS on oppinut tavoille.

Perussuomalaisiin ja heidän kannattajiensa pariin on muodostunut laajamittainen partioryhmä, joka sokeasti uskoo puolueeseen ja alistuu ympärillämme olevaan rappioon, kunhan vain haave EU –erosta on jollain tasolla esillä. On monia EU maita jotka pystyvät kohtalaisesti suojelemaan identiteettiään EU:sta huolimatta. Inhoan EU:ta enemmän kuin hyvin montaa asiaa, mutta olisi karmea virhe tuudittautua sen taakse, että EU ero itsessään ratkaisisi Suomen ongelmat. Aloittaisimme vuosien prosessin ja tyytyisimme sen ajaksi kulttuurimme alasajoon köyhtymisen ja siirtolaisrikollisuuden samalla yhä pahetessa. Itseasiassa Iso-Britannian siirtolaisongelmat ovat merkittävästi pahentuneet Brexitin jälkeen ja sananvapaus heikompaa kuin koskaan. Jos EU ero tulee, se on toiminnan luontainen kehityskulku, mikä tulee tapahtumaan ympäri Eurooppaa, jos EU ei onnistu pian muuttumaan palvelemaan Euroopan kansoja ja kulttuureita. Perussuomalaiset ja myös muut isänmaalliset liikkeemme ovat vuosikymmenen ajan käyttäneet EU:ta tekosyynä omaan saamattomuuteensa. Ja vielä pahempaa on se, että he ovat aina vaalien jälkeen pelänneet ottaa seuraavan askeleen. Mitä he odottavat? Että Suomen läpeensä kommunistinen ja hyväveliverkostoihin perustuva poliittinen koneisto luopuu vapaaehtoisesti vallasta?

Suurin ongelmamme on maamme sisällä oleva kommunismi ja kansallinen arkuus ajan hengessä. Todellisuudessa EU ei tälläkään hetkellä pysty pakottamaan Suomea tietynlaiseen toimintaan, kuten jakamaan laittomille ja rikollisille Euroopan parhaita etuja ja sallia heidän olla vapaana. Se on täysin oma valintamme, jonka kommunistipoliitikkomme tekevät koko maan puolesta meidän antaessa sille hiljaisen hyväksynnän, joten tällä menolla olemme kaikki syyllisiä. Suomen parantaminen on aloitettava välittömästi, ja se lähtee ainoastaan meistä itsestämme.

Joka tapauksessa meidän on voitettava seuraavat eduskunta– ja presidentinvaalit. Suomen poliittinen tilanne on särkyvämpi kuin vuosikymmeniin, ja nyt jos koskaan se on mahdollista. Kommunistit vapisevat kuin haavanlehdet, ja maamme näyttää kansan silmiin tekopyhemmältä ja korruptoituneemmalta kuin koskaan. Maamme omahyväinen byrokratia on saanut uskoteltua itselleen rauhallisen aseman, jossa edes todelliset kansallismieliset eivät realistisesti usko mahdollisuuksiinsa. Tämä on näkynyt kaikissa Suomen kansallismielisissä liikkeissä. Satoja kertoja Euroopan historiassa valta on vaihtunut, joten se on mahdollista myös tänä päivänä. Vaalivoiton jälkeen meidän on otettava asiat haltuun aivan eri tavalla kuin Perussuomalaiset ovat tehneet, eli menneet poliittisen järjestelmän taakse piiloon. Toisin kuin kommunistimme antavat ymmärtää, kansalta saatua valtaa on oikeus ja velvollisuus käyttää. Se on demokratiaa.

Jokainen laiton ja törkeään rikokseen syyllistynyt miespuolinen siirtolainen tulee siirtää vankileirille, josta ei ole mahdollista päästä vapaaksi kuin karkoitettuna. Valtio voi karkoittaa laittomat siirtolaiset, mutta naisia ja lapsia kohtaan hyökänneitä saastoja ei tulla valtion varoin karkoittamaan. Tämä koskee myös jo naurettavan tuomionsa suorittaneita ja heidät tullaan vangitsemaan uudelleen. Kulut saavat olla korkeintaan 5% nykyisestä luksuksesta. Siirtolaismiesten elättämisen tulee loppua seinään. Näiden suhteen en voi tehdä kompromisseja. Päinvastoin tänne paenneita naisia ja lapsia, sekä ahkeria ulkomaalaisia työntekijöitä meillä on varaa kohdella paremmin. On karmivaa, että kommunistinen järjestelmämme on vuosikaudet toiminut rikollisten hyvinvointi edellä. Maassamme on vapaana myös satoja suomalaisia törkeästi naisia ja lapsia kohtaan hyökänneitä. Nämä tuomiot tullaan käsittelemään uudelleen. On turha kuvitella että he olisivat paremmassa asemassa. Mikä on oksettavampaa, kuin omaa kansaansa kohti hyökkääminen.

Loputtomiin ei voi pelkästään kritisoida ja osoittaa mieltä, joka on lähinnä säälittävää. Meillä on oltava selvät sävelet, ja meidän on alettava toimimaan. Paheneva köyhyys yhdistää myös suomalaista vasemmistoa. Työllä tulee yhä huonommin toimeen ja tuhansia suomalaisia on kaduilla samalla kun siirtolaismiehet elävät ilmaiseksi. Tämä on sairasta ja tämän mahdollistaneet ja ennen kaikkea kansalaisemme vaaraan asettaneet poliitikot ja viranomaiset eivät tule kävelemään tästä ulos.

Johtavan poliittisen liikkeen on oltava vahva, viisas ja elegantti. Tämä on selkein syy, minkä takia olen perustanut Pohjoisen Maan. Jokaisen suomalaisen tulisi nousta askelia korkeammalle. Me johdamme maatamme ja meillä on mahdollista näyttää suuntaa, sekä johdattaa koko Eurooppaa kohti parempaa. Se jos jokin voi tehdä Suomesta ja suomalaisuudesta suuren.

–Tomi Juhani Siikaoja 22.07.2021

––––––

Tee kannatusilmoitus alla olevasta linkistä:

https://puoluerekisteri.fi/puolue/25