• Etusivu
  • Puolueohjelma
  • Liity toimintaan
  • Kirjoitukset

Koronavirus – Poliitikkojen ja viranomaisen lahjonta Suomessa

Ihmiset tuntevat jo koronaviruksen taustatarinan hyvin ja informaatiota on paljon saatavilla, joten suoraan asiaan. On 100% varmaa että maamme poliittset toimijat sekä viranomaiset ovat saaneet hyvin kyseenalaista rahoitusta lääketeollisuudelta ja globaalia valtaa ajavilta instansseilta. Ketkä mahdollistavat tämän koronapropagandandan Suomessa? Se on selvitettävä kysymys. Jos “koronataistelussa” olisi todella kyse kansalaistemme edusta, mitä poliitikkomme olisivat saaneet aikaan samoilla resursseilla koskien kansalaistemme turvallisuutta ja hyvinvointia?

Ville Skinnarin ja Jutta Urpilaisen korruptio

Ville Skinnari ja Jutta Urpilainen ovat olleet 9. Lokakuuta 2019, eli juuri ennen “koronapandemian” alkua tapaamassa Bill Gatesiä koskien globaaleja agendoja, kuten suomalaisten rahansiirtoa Afrikkaan ja siirtolaisuuden tukemista. Bill Gates on käytännössä lääke– ja –rokoteteollisuuden suurin rahoittaja/omistaja maailmanlaajuisesti. Hän on myös ilmastonmuutosbisneksen merkittävimpiä henkilöitä ja ajaa äärimmäistä globalismia.

https://valtioneuvosto.fi/sv/-/minister-skinnari-to-a-seminar-on-europe-and-africa-in-brussels

4. Huhtikuuta 2020 Ville Skinnari matkustaa koronakokukseen ja Suomi liittyy ns. maailmanlaajuiseen rokoteallianssiin 2.5 miljoonan lahjoituksella verovaroin.

https://www.foreigner.fi/articulo/national/finland-participates-in-work-promoting-global-access-to-vaccines/20200605090213006268.html

Kesäkuussa 2021 rokoteallianssi on kokoontunut ja Ville Skinnarin sekä Jutta Urpilaisen johdolla Suomi on antanut allianssille Suomalaisin verovaroin 10 miljoonan euron lahjoituksen koskien sitä, että koronarokotetta saadaan Afrikkaan. (Alla suora lainaus ja linkki)

“We’ve seen tremendous progress in COVID-19 vaccine development, however, we must make sure that they are equally distributed, leaving no one’s health behind. Finland is pleased to announce EUR 10 million in support to the Gavi COVAX AMC mechanism and its critical role in ending the pandemic.” –Ville Skinnari, Minister for Development Cooperation and Foreign Trade, Finland

https://www.gavi.org/news/media-room/world-leaders-unite-commit-global-equitable-access-covid-19-vaccines

Sonder Desing ja Scope Impact

2 Helsingissä toimivaa hämärää firmaa, joilla on vahvat linkit Jutta Urpilaiseen, Ville Skinnariin ja SDP:hen. Firmat ovat alkaneet saada Bill Gatesiltä rahoitusta vuonna 2019, eli juuri ennen “koronapandemian” alkua, ja samoihin aikoihin kuin edellämainittu yhteistyö Bill Gatesin kanssa alkoi. Firmojen toimenkuva on käytännössä siirtää suomalaisten veronmaksajien rahaa Afrikkaan, ja vastapainoksi saavat globaaleilta säätiöiltä lahjuksia. On vahva olettamus että Skinnari ja Urpilainen, sekä SDP ovat saaneet henkilökohtaista bonusta näiden firmojen kautta (suorasti tai epäsuorasti). Trendi on maailmanlaajuinen ja vaikuttaa että “koronapandemiaa” on valmisteltu. Suomessa on varmasti muitakin vastaavia firmoja.

https://www.sonderdesign.org/

https://scopeimpact.fi/

Julkiset rahoitukset löytyvät täältä:

https://www.gatesfoundation.org/about/committed-grants

Kaikki koronaviruksen selkeimmät ministerilobbarit ovat samasta puolueesta. Marin, Kiuru, Skinnari ja Tuppurainen. Onko sattumaa, vai millä perusteella SDP on halunnut nimenomaan ministeripaikat (+ tietenkin Urpilaisen rooli), joilla pääsee parhaiten koronakorruptiota pyörittämään? Kuten juuri mainittu, SDP alkoi tällä kokoonpanolla tekemään koko Suomen puolesta aivan uudenlaista kansainvälistä rokoteyhteistyötä jo ennen “pandemian” alkua.

THL:n korruptio

THL:n ja Sanofi Pasteur:in hämärä yhteistyö. THL, jonka tehtävä on vaalia suomalaisten terveyttä osallistuu jättisummilla hyvin kyseenalaisiin rokotekokeiluihin, jotka koskevat flunssia, eikä todella vaarallisia sairauksia, joiden saralla jonkinasteisen riskinoton voisi vielä ymmärtää. Ja tietysti tällä rokotekokeilulla on hyvin vahvat linkit edellämainittuun rokoteallianssiin ja Bill Gatesiin. Tämä on hyvin likaista ja THL:n selitykset kokeilun turvallisuudesta ja tärkeydestä ovat oksettavia. THL on ottanut koronarokotteen saralla selvästi aiempaa agressiivisemman ja välinpitämättömämmän suhtautumisen rokotteen hyöty/haittasuhteeseen. Sikainfluenssarokotteen haittavaikutusskandaalin jälkeen (josta ketään ei edes vielä ole laitettu vastuuseen) olisi odottanut enemmän nöyryyttä. Mutta korruptio puhuu. THL:n rahavirrat ja yhteydet poliittisiin päättäjiin on selvitettävä tarkkaan.

https://www.sanofi.com/en/about-us/our-stories/sanofi-s-response-in-the-fight-against-covid-19

https://thl.fi/fi/tutkimus-ja-kehittaminen/tutkimukset-ja-hankkeet/finfluhd-rokotetutkimus/usein-kysytyt-kysymykset

Maailmaa kiertää jatkuvasti miljoonia eri viruksia ja ihmisiä on aina kuollut keuhkokuumeisiin. Mihin oireisiin valepandemia olisikaan helpompi naamioida? Koskien tämän koronaviruksen erityislaatuisuutta kaikki on pelkkää teatteria. Kohta Suomessa kauhistellaan kun 1000 ihmistä “on kuollut koronaan”, mutta kukaan ei tunne henkilökohtaisesti yhtään heistä. Vanhainkodeissa ihmisille annetaan viimeisinäkin päivinä rokotetta ja testataan jatkuvasti, jotta koronakuolemia saataisiin tilastoihin. Ja kuka tilastoja valvoo? Koronatapauksiin liittyen maalaisjärjellä ajateltuna on helppoa muuttaa koronatestin diagnoosimenetelmiä herkemmiksi ja naamioida se tarttuvammaksi variantiksi, jos tilastoja ei suoraan manipuloida.

Yksityiset läärifirmat lahjoneet poliitikoita ja terveysviranomaisia

Koronatestit, joita kansalaiset tarvitsevat matkustamiseen ovat Suomessa radikaalisti kalliimpia kuin muualla maailmassa. Ainoa ja päivänselvä selitys on, että päättäjät ovat ottaneet lahjuksia Terveystalolta, Mehiläiseltä jne. ja kartelli ollaan sovittu. Lähes kaikissa maissa, joissa koronatestit eivät ole ilmaisia, koronatestin maksimihinta on määrätty lailla, joka on moninverroin Suomen hintoja alempi. Ketkä ovat syyllisiä?

https://skytraxratings.com/the-varying-costs-of-a-pcr-test-at-airports-around-the-world

Bill Gates ja median kontrolli

Moni ei tiedä julkista totuutta, että Bill Gates on maailmanlaajuisesti massiivinen median rahoittaja. Samalla hänen omistamansa lääke– ja ilmastonmuutosfirmat käyttävät valtavia summia heidän globaalista agandastaan poikkeavan informaation levittämisen estämiseen esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, sekä poistamalla ei-haluttuja sivuja googlesta yms. hakukoneista. Tässä on vain muutama linkki lyhyesti avaamaan asiaa. Mikä on Suomen mediatalojen rooli? Useimpien osalta koronavirus –uutisointi on ollut jatkuvasti kiihkonomaista monologista propagandaa. Voisi kuvitella että “ei niin tappavan viruksen” saralla olisi enemmän näkökulmia mediassa, mutta näin ei lainkaan ole. Mistä se johtuu? Kuka saa lahjuksia? Ja pelkäävätkö toimittajat kirjoittaa valtavirrasta poikkeavaa?

https://childrenshealthdefense.org/news/press-in-his-pocket-bill-gates-buys-media-to-control-the-messaging/

https://www.vox.com/2015/6/10/8760199/gates-foundation-criticism

https://www.seattletimes.com/seattle-news/does-gates-funding-of-media-taint-objectivity/

Loppulauselma

Esimerkiksi biodiversiteetin tuhoaminen, eli todellinen luonnon pilaaminen ei kiinnosta juuri ketään. Miksi? Koska sen ympärillä ei ole korruptiobisnestä ja koneistoa jolla orjuuttaa kansaa. Puhumme ainoastaan hiilidioksidista, koska Bill Gates/globaalit instanssit ovat luoneet valtansa sen ympärille. Esimerkiksi ulkomainen kaivostoiminta, joka todella turmelee häikäilemättömästi luontoamme on hyvin vähän esillä. Se on jo yksinään selvä todiste, että todellinen motivaatio ei ole maapallon tai maamme hyvinvointi, vaan sairaalloisen ideologian levittäminen ja pyrkimys kansojen alistamiseen globaalin kommunismin alle.

Miljoonia lapsia tappavat nälänhädät olisivat helposti näillä resursseilla ratkaistavissa, kukaan ei voi vakavissaan väittää toisin, mutta ei. “Koronapandemia” on suurempi uhka. Lapsiinkin pitää saada kokeellisia myrkkyjä, mutta ei ruokaa ja vettä. Mistä se kertoo? Tällä “koronahyväntekeväisyydellä” taotaan miljardeja pienelle eliitille ja orjuutetaan kansaa. En todellakaan ole yleisesti rokotevastainen ja omaan monia rokotteita. Mutta rokotteen käsite on muuttunut. Verrataan esim. vesikauhurokotteeseen, joka todella estää taudin ja pelastaa hengen. Se on rokotteen määritelmä. Lääkebisnes on muutenkin menossa yhä sairaampaan suuntaan ja Suomessakin kymmenillä tuhansilla terveillä ihmisillä ja jopa lapsilla on jokin korruptoituneiden lääkäreiden (joita maassamme on satoja) tekemä valediagnoosi, jolla pumpataan lääketeollisuudelle rahaa. Ja tämä ns. Long-Covid, sadattuhannet surkean yhteiskuntamme johdosta turhautuneet ja laiskistuneet kansalaisemme kärsii nyt pitkä-aikaisesta koronaviruksesta? Miettikää monta Suomen ongelmaa oltaisiin ratkaistu samalla vaivalla ja resursseilla, jos kansalaistemme hyvinvointi olisi politiikkojemme ja (terveys)viranomaistemme tarkoitus? Päinvastoin todelliset ongelmamme vain pahenevat.

Toivoisin rohkeiden toimittajien, kuten myös asiantuntijoiden ja lääkealan edustajien astuvan esiin. Vaikutus kansakunnallemme on massiivinen, ja on mahdollisuus olla tuhat kertaa enemmän, kuin ahneiden koirien kätyri. Onni suosii rohkeaa, kun taas petturin tai pelkurin leima on ihmisikää pidempi. Sen varaan ei kannata laskea että nämä asiat unohtuvat tai katoavat. Pohjoinen Maa toimii aivan toisilla säännöillä mihin poliittiseen korruptioon tottunut ja politiikkaan uskonsa menettänyt kansamme on tottunut.Vaikka olisin jossain yksityiskohdassa pielessä niin se ei muuta isoa kuvaa lainkaan. Valehtelija nimenomaan takertuu mihin tahansa pieneenkin yksityiskohtaan, jolla voi osoittaa toisen olevan väärässä. Tiedämme kaikki, että reittiä tai toista tässä on valtava korruptioskandaali taustalla. Kuten sanottu ilmiö on globaali, mutta me huolehdimme ensin omasta talostamme.

Korruptiota vastaan on vaikea hyökätä ja en ole tämän suhteen paljoa sen viisaampi kuin kukaan muukaan pieni kansalainen, mutta pienellä kansalaisella on vahva ja pelottava ase, ja se on rohkeus.

–Tomi Juhani Siikaoja 09.07.2021

––––––

Tee kannatusilmoitus alla olevasta linkistä:

https://puoluerekisteri.fi/puolue/25