• Etusivu
  • Puolueohjelma
  • Liity toimintaan
  • Kirjoitukset

Perussuomalainen ongelma

Mikä kansallismielisiä yhdistää? Se, että haluamme Suomen ja kansamme parasta. Miksi siis riitelemme keskenämme ja olemme luoneet pöhöttyneen hierarkian? Ja ylipäätänsä minkä takia toiminta on niin riitaisaa ja hajaantunutta? Koska kaikki tiedämme, että emme ole saavuttaneet mitään. Emme yhtään mitään. Ainoa oleellinen asia on, että perheemme, maamme, ja vapautemme on vaarassa. Enemmän kuin kenenkään meidän elinaikana.

Suomen kannalta on hyvin haitallista, että maamme kansallisen energian imee puolue, joka on sortunut aivan samaan oman edun tavoitteluun, senruuriin ja korruptioon, kuin kaikki muutkin puolueet. Katsokaa heitä. Perussuomalaisista on tullut enemmänkin uskonto, kuin liike jonka harteilla maamme tulevaisuus voisi olla. Perussuomalaiset ovat unohtaneet, että ilman kansaa he eivät ole mitään.

Kumpaa Perussuomalainen puolue itseasiassa pelkää enemmän? Kommunisteja vai kansallismielisiä? Vastauksen pitäisi ilman muuta olla ensimmäinen, mutta itseasiassa PS on kommunistien kanssa tietynlaisessa liitossa. Valta on kommunisteilla, ja PS tarjoaa isänmaalliselle kansalle näennäisen vastavoiman, ja he saavat olla merkittäviä. Suurimmissa ongelmissa PS on aina silloin, kun he ovat vastuussa omille kannattajilleen. Milloin vika on EU:ssa, milloin omissa jäsenissä, milloin ”vihervasemmisto sanoi että ei onnistu.” Jos puhumme kansalaistemme terveydestä ja turvallisuudesta niin tekosyitä ei ole. Asiat pitää pystyä ottamaan.

Perussuomalaiset ovat itse halunneet eturiviin ja vallanneet Suomen isänmaalliset piirit, joten heidän on ymmärrettävä, että kaikki katseet kiinnittyvät heihin ja vastuu on heillä. Jos he eivät hoida asioita, ne hoitaa joku muu. Suomesta löytyy kyllä voimaa. Tässä on juuri PS:n iso ongelma, he ovat alkaneet käyttäytymään ylimielisesti jopa omia kannattajiaan kohtaan. Valta kelpaa mutta vastuu ei. Eli juuri niinkuin kommunistit ovat jo vuosia pilkanneet. Heidän luomasta valheesta kärsii koko maamme, ja kommunistit nauttivat, kun heidän suurin uhkansa on täysin saamaton ja riitelee keskenään henkilökohtaisista eduista. Tilanne on jatkuvasti kaikkien nähtävissä. Karkuun ongelmia ei pääse, ne tulevat pahenemaan.

Monet Perussuomalaisten kannattajat ovat sanoneet, että eivät halua hajottaa voimia pienpuolueisiin. Mutta he eivät ole miettineet asiaa toisinpäin. Nyky PS on täydellinen vaihtoehto kommunisteille, ja heidän valtaansa ei uhkaa mikään. Perussuomalaisten johto tietää, että heidän kauttaan kansallisella toivolla ei ikinä tule olemaan katetta. Tämä on traagisinta korruptiota Suomen historiassa, ja se on omassa leirissämme.

Suomi on pari vuosikymmentä tilannut Pohjoisen Maan kaltaista puoluetta. Eihän kukaan ole voinut vakavissaan kuvitella, että Suomen tulevaisuus on se, että maassamme on tuhansia raiskaajia ja pedofiileja vapaana, ja kukaan ei ole vastuussa? Tai että kansamme katsoo vierestä, kun vapautemme yritetään riistää valepandemian varjolla. Kommunisti haluaisi aina uuden päivän vallassa, mutta se tie on tullut päätökseen. Pohjoinen Maa ei ota taka-askelia, ennen kuin maamme on jälleen kansamme arvoinen. Maailmassa on paljon tärkeämpiäkin asioita, joten haluamme siirtää saastat ja korruption Suomesta pian sivuun, jotta voimme keskittyä rakentamaan kaunista maatamme ja näyttämään suuntaa koko planeetalle.

On täysin väärä kuva, että puolue olisi jotain mitä pitää vuosikymmeniä rakentaa. Näin valtapuolueet tietysti haluavat kaikkien ajattelevan, jotta muita ei äänestettäisi. Puolue ei tarvitse tuhansien ihmisten hyväveliverkostoa, jonka rakentamiseen tekopyhillä valtapuolueillamme onkin varmasti mennyt suurin osa ajastaan. Ainoa millä on merkitystä, on kansan tuki.

On sairasta, että miehet eivät uskalla puolustaa omaa maataan ja perheitään, ja kommunismi menee sen edelle. On järkyttävää, että jopa monien Perussuomalaisten mielestä Pohjoisen Maan asenne siirtolaisraiskaajiin on “radikaali”. Siinä ei ole mitään radikaalia. Päinvastoin on radikaalia altistaa jopa omat lapsensa raiskaajille. Kuka Suomalaisia, erityisesti naisia ja lapsia suojelee, jos Suomen johtavan kansallismielisen puolueenkin mielestä on radikaalia poistaa raiskaajat ja pedofiilit kaduilta? Joita me tällä hetkellä elätämme! Millä muulla on viime kädessä merkitystä kuin rakkaidemme hyvinvoinnilla? Poliittisen korrektius on täysin tyhjää sen rinnalla. Eikö meillä mene vielä tarpeeksi huonosti ja uhreja tarpeeksi, jotta kansamme olisi valmis kääntämään suunnan? Tämä on hyvin helppo asia hoitaa, mutta “isänmaalliset” persuraukkamme ovat aina menneet kommunistien taakse piiloon, kun olisi ollut aika tehdä siirto. Haluan ainoastaan tuomita törkeät rikolliset. Suomesta on tarkoitus tehdä oikeudenmukaisempi, ja ennen kaikkea vapaampi maa, suomalaisille ja yhtälailla ulkomaalaisille. Näin ollen Pohjoisen Maan kiihkovastustajat tulevat ainoastaan leimaantumaan raiskaajien ja pedofiilien puolustajiksi.

Minkä takia kommunisteilla on niin paljon valtaa? Koska he ovat uskaltaneet ottaa sitä, ja rohkeasti venyttäneet ja tulkinneet lakikirjoja jopa mielivaltaisesti omaksi edukseen. Koronarajoitukset ovat osoittaneet, että jopa perustuslaki on voimaton, kun syy on kommunistinen. Mitä me teemme samalla? Kun meidän pitäisi suojella rakkaitamme, olemme ainoastaan huolissaan että toimimmeko lain mukaan? En tiedä yhtään kertaa maailman historiassa, että kommunismi olisi saatu nujerrettua pelaamalla heidän ehdoillaan. Tietä pitää pystyä raivaamaan ja tehdä asioita joita ei ole ennen tehty. Jos asiaa miettii yhtään rationaalisesti, niin on täyttä hulluutta että kommunistit latelevat kansallismielisen puolueen säännöt. Ja juuri näin olemme vuosia toimineet. Ja sitten ihmetellään, vaikeroidaan ja syytetään muita, kun mitään parempaa ei tapahdu.

Mikä tilanne Suomessa olisi, jos vuonna 1918 oltaisiin menty punaisten ehdoilla, tai toisessa maailmansodassa? Suomea ei olisi olemassa. Joten miten meille käy, jos menemme punaisten ehdoilla tulevat kriittiset vuodet? Näemme kommunistisen kehityksen jo pitkällä ympärillämme; koronan varjolla lisääntyvä kontrolli, sananvapauden ja itsemääräämisoikeuden menettäminen, lehdistössä yksi ainoa oikea totuus, virkavallan erkaantuminen kansasta ja itsensä suojaaminen uusilla laeilla, köyhyys, verot nousevat mutta palvelut yhä heikentyvät, kansallisten ja henkilökohtaisten identiteettien mustamaalaaminen jne…

Elämme vapautemme ja olemassaolomme kannalta hyvin vaarallisia aikoja. Itse uskallan omalla nimellä ja naamalla sanoa ja tehdä kaiken mitä tarvitsee. Ja se on varma että olen eturivissä, toisin kuin nykyajan NATO/juutalaismieliset “armeijapäälliköt”, jotka poseeraavat kunniamerkkien kanssa, mutta kun tositilanne tulee niin he ovat olleet kommunistien koiria, ja valmiita myymään maamme globaalille vallalle. Oikeat arvonimet jaetaan tositilanteissa, ja Puolustusvoimillemme tulee lähivuosina mahdollisuus puolustaa maatamme, kansaamme, ja kulttuuriamme tätä kommunismia vastaan. Asia mitä moni ei halua myöntää ääneen, on todellisuus että kommunismi on Suomessa niin pitkällä ja hallintoelimet mädättyneet, että yksin parlamentaarisesti emme voi kääntää kurssia. Vaalimenestyksen lisäksi tarvitsemme yhtenäiset puolustusvoimat turvaamaan kommunismin alasajoa ja maamme puhdistamista korruptiosta, muuten olemme sodassa.

–Tomi Juhani Siikaoja 13.08.2021

––––––

Tee kannatusilmoitus alla olevasta linkistä:

https://puoluerekisteri.fi/puolue/25