• Etusivu
  • Puolueohjelma
  • Liity toimintaan
  • Kirjoitukset

Pohjoinen Maa on poliittinen järjestö, joka on perustettu tuomaan maassamme vuosikausia jatkunut rappio päätökseen. Katsokaa ympärillenne. Onko tämä todella Suomi jossa haluamme elää ja jonka haluamme antaa lapsillemme?

Korruptio koronaviruksen takana tullaan selvittämään. Lääketeollisuuden, median, poliitikkojen ja viranomaisten rooli sekä rahaliikenne tullaan selvittämään ja mahdolliseen koronalobbaukseen syyllistyneet joutuvat oikeuteen. Kymmeniä tuhansia on uponnut tämän kommunismin takia köyhyyteen, ja tämä on reitti vapautemme menettämiseen. Samalla operaatiolla ja vaivalla miljoonia lapsia joka vuosi tappavat nälänhädät oltaisiin helposti ratkaistu ja kotimaassammekin monia ongelmia. Mistä se kertoo?

Suomesta on aika tehdä laittomille ja törkeisiin rikoksiin syyllistyneille siirtolaisille maanpäällinen helvetti. On aika lopettaa tämä ideologinen sairaus. Miten kehtaamme hyväksyä, että naiset, ja jopa lapsemme joutuvat pelkäämään omassa kotimaassamme? Elätämme tuhansia laittomia siirtolaisia ja perheidemme kimppuun hyökänneitä saastoja suomalaisella työllä, samalla kuin yhä useammalla suomalaisella on hädin tuskin varaa kotiin ja ruokaan. Raiskaus– ja terrorikultturia maahamme pakoon tulleet naiset ja lapset, sekä täällä ansaitusti asuvat ulkomaalaiset, jotka ovat luulleet tulevansa kauniiseen pohjolaan, saavat kauhukseen huomata kuinka kieroutunut eduskuntamme tuhoaa tätä ainutkertaista maata. Naisten tai lasten kimppuun hyökänneille siirtolaisille perustetaan leiri, ja heidät tullaan poistamaan yhteiskunnasta ilman kompromisseja. Raiskaus– ja terrorikultturia mm. rikoksia vähättelemällä edistäneet poliitikot, viranomaiset ja median edustajat joutuvat oikeuteen kansalaistemme vaaraan asettamisesta.

Valtapuolueet ovat osoittautuneet kykenemättömäksi puolustamaan maatamme. Samalla johtavat poliittiset vastavoimamme ovat vuosia käyttäneet kommunistien näennäistä valtaa tekosyynä omaan saamattomuuteensa. Suomen kansan on oltava voimakkaampi kuin maamme kommunistiloiset. Heidät tullaan nujertamaan ja Suomen politiikka tullaan kauttaaltaan uudelleenjärjestämään. Poliittiselle teatterille tulee loppu. Lait ovat ihmisten kirjoittamia ja ihmiset kantavat niistä vastuun.

Ansaitsemattomat sosiaali– ja työttömyysetuudet lopetetaan. Tämä valtava rahamäärä kuuluu työntekijöille ja kaikesta työstä maksettavaa palkkaa tulee parantaa. Yrityksille ja yrittäjille luodaan paremmat toimintaedellytykset. Suomella on oltava oma valuutta, ja kansan yliverottaminen loppuu. Erityisesti vuosikausia nöyryytetty keskiluokka tullaan palauttamaan varakkaaksi.

Sotakin on turvallisempaa, kuin ahdinko ja joutenolo, jossa et voi tehdä mitään. Vain katsoa elämäsi ja perheesi hajoavan kappaleiksi. Sen aika on ohi, kun katsomme vierestä kun työpaikkamme viedään, kotiseutumme ajetaan alas, tai annetaan muukalaisten turmeltavaksi, ja luontomme pilataan. Kuka on vastuussa Suomen kohtalosta, jos ei Suomen kansa? On aika kääntää kurssi. Muuten olemme kaikki syyllisiä.

–Tomi Juhani Siikaoja 02.08.2021

––––––

Tee kannatusilmoitus alla olevasta linkistä:

https://puoluerekisteri.fi/puolue/25

––––––

Virallinen versio puolueohjelmasta oikeusministeriön sivuilla