• Etusivu
  • Puolueohjelma
  • Liity toimintaan
  • Kirjoitukset

Pohjoinen Maa – Talousohjelma

 

 Suomessa valtaa pitävät puolueet ovat vuosien saatossa saaneet suurelle osaa kansalaisia ajettua läpi mielikuvan, että taloudenpito on jotain salatiedettä, jota vain maatamme johtava eliitti osaa hoitaa, ja ilman heitä maamme talous käytännössä romahtaisi.

Tämän takia monet pahasti alistetutkaan kansalaiset eivät ole radikaalisti muuttaneet mielipiteitään, koska he vähintään alitajuisesti kuvittelevat, että kaikesta inhosta ja tuskasta huolimatta ilman “loppupeleissä kuitenkin asiantuntevia” päättäjiämme asiat voisivat olla vielä huonommin. Vaikka poliitikkoja voidaan haukkua, he ovat viime kädessä kuitenkin ne “jotka asioista tietävät”, “joilla on kokemusta”, ja jotka “pitävät Suomea pystyssä”. Tällä käsittämättömällä valheella valtapuolueemme ovat ratsastaneet vuosista toiseen ja säilyttäneet niin hyvin suosionsa.

Esimerkiksi jos kyseenalaistat maamme koronatoimet, puhut siirtolaisongelmista, tai kyseenalaistat pienen maamme tuhansien poliittisten virkojen tarpeellisuuden, niin et voi samalla ymmärtää taloudesta. Tämän ongelman kanssa Perussuomalaiset kamppailivat vuosikymmenen. Vasta kun he ovat keventäneet poliittisia vaatimuksiaan mm. siirtolaisia kohtaan ja ns. oppineet tavoille sekaantumalla itse poliittiseen hyväveli –peliin, ja olemalla pienempi uhka perinteisille valtapuolueille, heitä on alettu kuunnella talouden saralla.

Nyt poliitikkomme yrittävät naamioida talousongelmia koronaviruksen taakse. Sen sijaan huomion tulee kiinnittyä esimerkiksi siihen, että Suomi on tippunut ylivoimaisesti heikoimmaksi pohjoismaaksi, eikä itseasiassa ole enää edes vertailukelpoinen tässä sarjassa. Esimerkiksi Ruotsi on katastrofaalisesta siirtolaistilanteestaan huolimatta valovuoden Suomea edellä. Mistä tämä kertoo? On enää hetkistä kiinni, niin Eesti on Suomea vauraampi. Samalla yhä tuhoamme omaa teollisuuttamme, maa– ja metsätalouttamme, ja torppaamme investointeja veroilla ja mielivaltaisilla päätöksillä, emmekä anna monien ammattikuntien tehdä työtään kuten kuljetusala, ravintola-ala, viihdeala ja turismi.

Pahempaa on kuitenkin edessä, sillä lähitulevaisuudessa on tarkoitus aloittaa kansamme todellinen alistaminen köyhyyteen koronaviruksen varjolla. Mutta poliitikkojen ja viranomaisten mukaan saamme olla onnellisia, koska olemme selvinneet tästä tappavasta viruksesta hengissä. Kaikki eduskuntapuolueemme ovat tähän sitoutuneita.

Jos emme toimi vahvasti, kaikkien muiden ongelmien ohella olemme matkalla kohti Suomen historian pahinta lamaa, jossa rahaa ei yksinkertaisesti ole.

 

Suomen on tehtävä seuraavat taloustoimet:

Lopettaa siirtolaisten elättäminen

Suomen tulee välittömästi lopettaa kaikki sosiaalietuudet kolmansien maiden kansalaisille, sekä heidän jälkeläisilleen. Naisten ja lapsiperheiden osalta tilannetta katsotaan tietenkin humaanimmin ja heitä ei ole tarkoitus heittää kadulle, mutta Suomi ei elätä siirtolaismiehiä sentilläkään. Pahinta on, että maassamme on tuhansia laittomia siirtolaismiehiä ja naisia sekä lapsia kohtaan hyökänneitä väkivalta– ja seksuaalirikollisia nauttimassa maailman parhaista vankilaoloista, ja naurettavan tuomionsa jälkeen he etsivät uusia uhreja suomalaisten elättämänä. Laittomat ja törkeästi naisia tai lapsia kohtaan hyökänneet siirtolaismiehet tulee sijoittaa erilliseen rangaistuslaitokseen pois yhteiskunnasta, jossa kulut saavat olla korkeintaan 5% nykyisestä luksuksesta. Aiemmin tuomitut jo vapautetut seksuaalirikolliset vangitaan uudelleen. Tuomion jälkeen mahdollisuus vapauteen ainoastaan karkoitettuna. Laittomat karkoitetaan valtion toimesta, mutta rikollisia ei tulla karkoittamaan verovaroin, joten heidän ainoa mahdollisuutensa karkoitukseen on kohdemaan noutamana.

Tehdä loppu poliittisille hyväveliverkostoille ja ammattiliitoille

Suomi ei tarvitse näin mittavaa viranomais– ja virkamieskoneistoa. Mitä muuta se on kuin poliittista hyvävelitoimintaa? Kaikki Suomen päätökset voidaan tehdä valtiotasolla ja maaseudun alasajon ja syrjimisen investoinneissa on loputtava. Osuuskaupat ovat varastaneet itselleen mm. ravintolat ja huoltoasemat ympäri maata ja vieneet tuhansilta suomalaisilta sukupolvien perheyrityksen. Tämä vääryys tullaan korjaamaan.

Mitään todellista valtaa korruptoituneilla ja veroja kiertävillä Ammattiyhdistysliikkeillä ei ole. Se näennäinen valta voidaan ottaa yhdellä päätöksellä pois. Työntekijän puolustajaksi naamioituneet AY –liikkeet ovat terveelle työkulttuurille jatkuva riesa ja lakkoiluilla aiheutetut vahingot ovat kestämättömiä. Työntekijän oikeudet paranevat merkittävästi kun tämä tekopyhä itselleen rahaa imevä ja poliitikkojen pyörittämä hyvävelijärjestelmä lakkautetaan.

Poistaa ansiosidonnaiset työttömyyskorvaukset ja työkykyisten ilmaiset sosiaalituet

Ansiosidonnainen työttömyyskorvaus on tällä hetkellä täysin ylimitoitettu ja monet käyttävät sitä hyväkseen. Se on kova rasite paitsi valtiontaloudelle myös työmarkkinoiden toimivuudelle. Näin ollen ainoa työttömyyskorvaus tulee olla alle vuoden kestäneistä työsuhteista viikon palkka, yli vuoden kestäneistä työsuhteista 1kk:n palkka, ja yli 5v työsuhteista 2kk:n palkka, jonka työnantaja maksaa.

Vastikkeettomiin, eli työkykyisten ilmaisiin sosiaalitukiin ei enää ole varaa edes suomalaisille. Vasemmistolaiset voivat kiittää tästä omaa agendaansa, jossa maamme on elättänyt viime vuodet miljardeilla rikollisia siirtolaisia ja ajanut itsensä konkurssin partaalle. Ehkä tässä on jotain hyvääkin ja saamme yhteiskunnan ulkopuolelle vajonneet suomalaiset uudelleen raiteille. Jatkossa sosiaalituet koskevat ainoastaan niitä todella tarvitsevia, ja he ansaitsevat päinvastoin parempaa palvelua.

 

Suomen tulevaisuuden veropolitiikka:

–––––

20% valtakunnallinen tasavero (sisältää kaikki kulut eli 80% palkasta aina käteen)

30% pääomavero

15% yhteisövero

–––––

Yrittäjän kulut / työntekijän edut:

Eläke ja vakuutusmaksut 10%

Lomarahat 5%

Palkallisia lomapäiviä vähintään 30 / vuosi

––––––

Lauantailisä +20%

Sunnuntailisä +40%

Iltalisä +20%

Yölisä +30%

––––––

Sairauspäivärahan maksaa valtio. (70% palkasta. Max 120€ / päivä). Syyn on oltava pätevä (esim. ”long covid” ei ole sairausloman syy).

––––––

Keskiluokan kyykyttämiselle on tehtävä loppu. He ovat olleet vuosikausia tämän kommunismin suurimpia maksajia. Suomen tulee myös ottaa käyttöön valtakunnallinen 13€/h minimipalkka sisältäen palkallisen ruokatunnin (10% työajasta). Kaikille työkykyisille on Suomessa töitä. Ulkomaiselle halpatyövoimalle nollatoleranssi. Suomella tulee olla oma valuutta mahdollisimman pian.

Myyntivero 10%

Suomen tulee hankkiutua arvonlisäverosta eroon ja ottaa tilalle myyntivero. Alv on ainoastaan byrokraattinen ja monimutkainen vaikeasti seurattava rakennelma, jolla vääristetään taloutta ennen kaikkea rikkaiden eduksi ja vaikeutetaan tavallisten yrittäjien toimintaa. Myyntivero koskee yksinkertaisesti myytävää lopputuotetta.

Maahantuontivero 10% (Euroopan ja Venäjän ulkopuolelta tulevista tuotteista ja palveluista)

Suomen ja Euroopan tulee suojella itseään ennen kaikkea Kiinan halvalta roskalta, ja lopettaa kaukomaiden lapsityövoiman sekä luonnon tuhoamisen tukeminen. Maahantuontivero myös luo hinnan vähemmän tarpeelliselle logistiikalle, yhdistää Eurooppaa ja mahdollistaa paremman investoinnin ja kehityksen.

Energiavero 10% (lopputuotteen hinnasta – polttoaine, sähkö…)

Leimavero 1% (kiinteistön, osakkeen jne. vaihtaessa omistajaa)

Kiinteistövero 2% / Vuosi (ainoastaan yhteishyödyttömät tilat ja rakentamat tontit)

Arpajaisvero 30% järjestäjän tuotoista (koskee myös ulkomailta järjestettyjä pelejä, ei koske hevosurheilua jolla on Suomessa pitkät perinteet)

Kaikki muut verot poistetaan:

Perintövero, autovero, ajoneuvovero, alkoholi ja tupakkavero, makeisvero jne. Suomi on niin tottunut kansan kyykyttämiseen, että monella on tunnelma että vaikka vihaamme veroja, joidenkin verojen poistaminen on mahdotonta ja johtaisi katastrofiin. Näin ei tietenkään ole vaan päinvastoin. Yli puolet valtion budjetista on täysin turhaa menoa. Sitäpaitsi esimerkiksi alkoholista maksat ensin jo palkkaveron, sitten Alv:in, eli monen kohdalla jo yli puolet veroja! Sen lisäksi vielä korkeat alkoholiverot yms kulut. Eli tällä hetkellä kun ostat tuopin, niin siitä on lähes 90% veroja. Ja mihin nämä verot käytetään?

Opintotuki:

Yliopisto 800€ / kk (ympäri vuoden)

Ammattikorkeakoulu 600€ / kk (ympäri vuoden)

Kaikille sama riippumatta tuloista. Opintotuki ainoastaan yhteen tutkintoon, eli Yliopistossa opintotukea voi saada kandidaatiksi asti kolmelta vuodelta ja maisterivaiheessa kahdelta. Koulutuksen tulee olla Suomalaisille, Euroopan ja Venäjän kansalaisille täysin ilmainen, muilla lukukausimaksut.

Lukion/ammattikoulun suorittamisen valtio tukee täysimittaisesti jos on muuttanut hyvästä syystä pois kotoa mm. perheongelmien, koulun sijainnin tai tärkeän harrastuksen takia.

Lapsilisät:

110€ per lapsi (yksinhuoltaja +60€ per lapsi)

+ Harrastuksen tuki (jokaiselle lapselle erikseen ja vähennetään suoraan harrastusten kuluista.)

20€ / kk (3-5v), 40€ (6-10v), 60€ (11-17v)

Lapsilisät ovat tuloista riippumattomia.

 

Muita lyhyitä huomioita:

Kaivostoiminnasta:

Autoilu ei ole Suomen vakavin ympäristö-ongelma, vaan vastuuton ulkomainen kaivostoiminta, jolla pilaamme maatamme joka päivä. Suomessa tapahtuvan kaivostoiminnan pitää olla joko valtion tai kotimaisten firmojen alaista, joiden tarkoitusperät ovat selvät ja ovat Suomen kannalta hyödyllisiä. Suomi ei ole kehitysmaa, jolla ei ole tarvittavia välineitä kaivostoimintaan, joten ulkomaisilla kaivosyhtiöillä ei pitäisi olla asiaa maahamme ilman hyvää syytä, eli jonkinlaista tärkeää yhteistyötä. Tästä ei kuitenkaan ole ollenkaan kyse, vaan tämän hetken kaivostoiminnassa on kyse ainoastaan siitä, että korruptoituneet poliitikot ja virkamiehet antavat kiinalaisten kaivosyhtiöiden saastuttaa maatamme ja kotejamme oman bonuksen tähden.

Sähköstä:

Sähköverkon tulee olla valtion hallinnassa. Sähkö on erittäin kriittinen alue maan toimivuuden ja turvallisuuden kannalta, ja jatkossa yhä enemmän. Sähkö on perusedellytys yhteiskunnalle, joten sen tulee olla halpaa ja hinnan sama ympäri maan.

Vakuutusyhtiöistä:

Ihmiset maksavat lakisääteisiä vakuutusmaksuja yksityisille vakuutusyhtiöille, joiden ahneus on jatkuvasti pinnalla ja yksilö ei voi aukottomasti luottaa vakuutusyhtiöön, joten valtion tulee korvata yksityiset vakuutusyhtiöt.

THL:n ainoa tehtävä on palvella Suomalaisten terveyttä:

THL ja muut terveysalan instituutiot vaativat todellisen puhdistuksen korruptiosta. Niiden ainoa tehtävä on palvella suomalaisten terveyttä, ei edistää lääkefirmojen myyntiä tai globaaleja agendoja. Ennemmin tai myöhemmin mahdollisten koronalobbareiden toiminta poliitikkojemme ja viranomaistemme keskuudessa tutkitaan hyvin tarkkaan, ja jokainen kansalaistemme terveyden vaarantamiseen syyllistynyt joutuu vastuuseen.

Luoda uusi talousjärjestelmä:

Pohjoisen Maan johdolla Suomi alkaa rakentamaan muiden vapaiden kansojen kanssa koalitiota, joka luo maailmaan uuden ja paremman talousjärjestelmän, ja vapauttaa meidät juutalaisten pankkien velkavankeudesta. Nykyinen pyramidimainen talousjärjestelmä (joka johtaa kansallisvaltioiden tuhoon) on ainoastaan yhteiskuntasopimus, ja kun ihmiset lakkaavat uskomasta siihen, se lakkaa olemasta. Järjestelmää johtavat globalistit pelkäävät itsenäisten kansojen nousevaa rohkeutta ja ylpeyttä, ja tämä on suuri syy mm. koronaviruksen varjolla lisääntyvään kontrolliin (matkustuskontrolli, talouskontrolli jne.) Kaikki on naamioitu kansalaisten parhaaksi, mutta todellisuudessa kansat halutaan alistaa kontrolliin ja siirtää valta maailmanlaajuisille pankeille ja korporaatioille.

Esimerkiksi sallitun käteisen määrää koko ajan rajoitetaan enemmän ironisesti “korruption kitkemiseksi” ja pian käteinen halutaan kokonaan hävittää koska “se levittää koronaa.” Joten olet täysin pankin armoilla. Tarvitset pankkia tunnistautumiseen, ilman pankkia et saa töitä/palkkaa jne. Ja tämä pahenee. Pankit voivat yhä mielivaltaisemmin jäädyttää tilejä. Pankki on viimeinen kenen kanssa kannattaa joutua ongelmiin. Jokaisella suomalaisella pitäisi olla mahdollisuuksien mukaan myös jotain materiaa millä on arvoa (esim. kultaa).

Pankit ja globalistit nimenomaan haluavat että mailla on mahdollisimman paljon velkaa, koska tämä lisää heidän valtaansa. Kansalle uskotellaan että velkaa ei haluta, jotta he ottavat velat vakavasti ja ovat maksajia. Mutta globaalia maailmanvaltaa ajavat poliitikot nimenomaan haluavat velkaa (myös kaikki Suomen valtapuolueet), ja koronaviruksen takia otetut massiiviset velat ja tukipaketit ovat nimenomaan sitä mitä ollaan haluttu. Tämä on tärkeää ymmärtää. Jos velkaa ei olisi, pankit kaatuisivat samantien, koska ihmiset haluaisivat nostaa rahojaan, mitä ei ole olemassa.

Ensimmäinen askel, jonka voimme tehdä jo nyt kansakuntana, on lopettaa yhteistyö globaalia kommunismia ajavien korporaatioiden kanssa, sekä mm. saksalaisten ja ranskalaisten pankkien tukeminen EU:n tukipakettien kautta. Jos tämä johtaa EU –eroon, niin EU –ero tulee.

Tomi Juhani Siikaoja 02.08.2021

Pohjoinen Maa ry:n perustaja ja puheenjohtaja

––––––

Tee kannatusilmoitus alla olevasta linkistä:

https://puoluerekisteri.fi/puolue/25

Lue tästä PDF –versiona